Abajur Ellipsoid

Cod: K-ELIPSOID-01
Marcă: Kartoons
880 Lei 739 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Kartoons – o nouă viață cartonului

Abajurul în formă de sferoid aplatizat creează o atmosferă plăcută în camera de zi. De asemenea, se potrivește perfect ca lampă deasupra mesei. Modul de aranjare al cartonului formează o spirală de lumină pe suprafața abajurului. Alegeți pentru abajur și un cablu suspendat, potrivit pentru camera dvs.

Kartoons – accesorii extraordinare din carton obișnuit. Produsele au puterea magică de a transforma un interior ordinar în unul de nerecunoscut și de a vă fascina fiecare oaspete. Reprezintă o alternativă pentru îmbunătățirea mediului înconjurător. Cartonul reciclat, folosit la producerea acestora, este laminat pentru ca produsele să fie cât mai rezistente. Lăsați-vă fermecați de carton! Informații suplimentare despre marcă găsiți aici.

Pentru clemă de tip: E27

Material: carton, placaj din lemn de fag

Culoare: naturală

Diametru: 550 mm

Înălțime: 300 mm

Designer: Vojtěch Beránek

Pe lângă abajur primiți cadou un cablu textil. Vă rugăm să specificați culoarea acestuia - alb / roșu / negru, culoarea roșie este selectată automat.

Abajurul este realizat din hârtie, de aceea vă recomandăm să utilizați doar surse de lumină reci (becuri economice, LED-uri). Becul nu este inclus.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Lustre de design de la producători mondiali
Garanţie: 2 ani
Culoare: naturală
Designer: Vojtěch Beránek
Pentru clemă de tip: E27

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare