Abajur Lightoons

Cod: K-LIGHTOONS-01
Marcă: Kartoons
580 Lei 487 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Kartoons – o nouă viață cartonului

Abajurul Lightoons transmite lumina perpendicular în opt direcții, producând un efect de lumină neobișnuit. Un joc de lumină care, datorită abajurului, o să vă impresioneze mereu. Poate fi amplasat deasupra mesei. Alegeți pentru abajur și un cablu suspendat, potrivit pentru camera dvs.

Kartoons – accesorii extraordinare din carton obișnuit. Produsele au puterea magică de a transforma un interior ordinar în unul de nerecunoscut și de a vă fascina fiecare oaspete. Reprezintă o alternativă pentru îmbunătățirea mediului înconjurător. Cartonul reciclat, folosit la producerea acestora, este laminat pentru ca produsele să fie cât mai rezistente. Lăsați-vă fermecați de carton! Informații suplimentare despre marcă găsiți aici.

Pentru clemă de tip: E27

Material: carton

Culoare: naturală

Lungime x lățime x înălțime: 320 x 320 x 320 mm

Designer: Vojtěch Beránek

Pe lângă abajur primiți cadou un cablu textil. Vă rugăm să specificați culoarea acestuia - alb / roșu / negru, culoarea roșie este selectată automat.

Abajurul este realizat din hârtie, de aceea vă recomandăm să utilizați doar surse de lumină reci (becuri economice, LED-uri). Becul nu este inclus.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Lustre de design de la producători mondiali
Garanţie: 2 ani
Culoare: naturală
Designer: Michal Brach
Pentru clemă de tip: E27

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: