Castron 16 cm Victorian Garden - William Kilburn / Maxwell & Williams

Cod: WK05700
80 Lei 67 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (6 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

William Kilburn și designul său perfect

Maxwell & Williams prezintă colecția William Kilburn. Această colecție include câteva dintre cele mai apreciate motive textile ale designerului irlandez William Kilburn din secolul 18. Motivele sale florale deosebite, îndrăgite chiar și de regina Charlotta, sunt în continuare considerate o adevărată operă de artă. 

Porțelanul fin reprezintă materia primă pentru cești și farfurioare, carafe și farfurii, într-un cuvânt pentru un serviciu complet necesar pentru a petrece o după-amiază odihnitoare la o ceașcă cu ceai. 

Aceste vase se pot folosi și în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Aspectul modern al porțelanului îmbinat cu designul atemporal  al produselor-acesta este punctul forte al mărcii  australiene Maxwell & Williams, care pune la dispoziție un sortiment variat de colecții de masă din porțelan, tacâmuri, sticlă și alte accesorii de servire. 

Material:porțelan

Diametru: 16 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii moderne pentru bucătărie
Garanţie: 2 ani
Diametru: 16 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare