Ceașcă cu farfurioară pentru cafea,culoare albă, colecția Artesano Original - Villeroy & Boch

Cod: 1041301200
171 Lei 141 Lei fără TVA
Momentan indisponibil

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Simplitatea și frumusețea s-au unit pentru a se naște această colecție extraordinară. Artesano Original este creată din porțelan de calitate superioară, care este combinat cu materiale naturale rustice, precum lemnul de salcâm, pluta și ardezia.

Colecția se va potrivi perfect în bucătăriile moderne, dar și la petrecerile de pe terasă. Poate fi folosită atât pentru ocaziile zilnice, cât și la sărbători.

Întreaga colecție conține mai mult de 40 de produse, care pot fi achiziționate în continuu. Setul conține servicii pentru servit, de la farfurii de desert până la servicii de masă complete. În cazul în care vă place să serviți toate bucatele în același stil, atunci Artesano Original oferă toate seturile necesare pentru servirea pizzei, pastelor sau chiar a peștelui. Colecția conține platouri etajere, farfurii pentru pizza, boluri cu tavă sau farfurii pentru baghete. Selecția este cu adevărat variată, iar colecția este fermecătoare prin designul ei curat și atemporal. Trebuie doar să alegeți!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Căni cu farfurioare pentru ceai
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecție: Artesano Original
Culoare: albă
Greutate (g): 474
Material: porțelan premium
Țară de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: