Coroniță de Advent Flint Ø 40 cm - EDZARD

Cod: ED0204
Marcă: EDZARD
750 Lei 630 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Coronița de Advent Flint din oțel inoxidabil conferă casei d-voastre o atmosferă deosebită de Crăciun. Arată frumos în modul în care a fost concepută, dar poate fi decorată și conform preferințelor d-voastră. În interiorul coroniței pot fi introduse decorațiuni de Crăciun și nu doar. Designul deosebit și delicat împreună cu materialele de primă clasă creează un tot întreg perfect. Acum a rămas doar să aprindeți lumânările și să vă bucurați!

EDZARD este un brand german, care reprezintă eleganță atemporală, materiale delicate și, bineînțeles, calitate superioară. De peste 40 de ani, EDZARD a pus accentul pe producția accesoriilor de lux de culoare argintie și de aceea marca EDZARD ocupă poziția de lider în această sferă! De la sfeșnice la accesorii pentru copii, totul strălucește cu o lumină divină. Informații suplimentare despre marca EDZARD găsiți aici.

Îngrijire

Pentru a șterge praful folosiți o cârpă umedă. Poate fi tratat cu soluție pentru lustruirea suprafețelor din oțel inoxidabil, precum e cea de la marca Nambé.


Informații suplimentare despre marca EDZARD AICI.
Toate produsele EDZARD se pot găsi AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Coronițe de Advent
Garanţie: 2 ani
Diametru (cm): 40

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: