Avanchy

Produsele mărcii Avanchy promovează un stil de viață sănătos. Scopul este de a oferi copiilor o masă confortabilă folosind materiale sustenabile. Portofoliul de produse Avanchy include boluri pentru copii, farfurii, linguri și furculițe. Toate sunt concepute pentru a fi cât mai practice și sigure pentru copiii mici și, în același timp, respectând mediul înconjurător și resursele naturale. Principalele materiale folosite sunt bambusul, oțelul inoxidabil alimentar de înaltă calitate și siliconul inert. Toate produsele sunt non-toxice, nu conțin BPA, BPS, PVC, plumb sau ftalați. Sunt ideale pentru utilizarea de zi cu zi, nu afectează pielea sensibilă a copilului și sunt neutre din punct de vedere alimentar. Produsele au fost certificate într-un laborator american. Certificatul îl găsiți aici.

Bolurile și farfuriile Avanchy pentru copii sunt echipate cu un mecanism inovator Airtight-Lock cu ventuză, care menține vasul în loc cu o forță de aproape 10 kg. Atunci când este presat pe o suprafață tare, ventuza se fixează, iar farfuria/bolul rămâne ferm pe loc, reducând considerabil riscul de a avea paste sau piure de cartofi în toată bucătăria.

Sfat pentru un confort mai mare în timpul mesei cu copil mic: așezați mânerul de ridicare în sensul opus micului mâncător, copiii sunt mereu inovatori.

Suportul din silicon poate fi îndepărtat (și așezat înapoi) în orice moment.  Bolul este apoi complet funcțional chiar și pentru adulți. Furculița și lingura sunt confecționate din bambus organic, iar vârful din silicon, ceea ce le permite copiilor dvs. să mănânce și să se joace cu tacâmurile în siguranță, fără a-și răni gingiile.

Bolurile metalice pot fi introduse în mașina de spălat vase, lemnul însă trebuie spălat manual, deoarece bambusul poate crăpa atunci când este expus la substanțe chimice agresive pentru perioade îndelungate. Produsele nu pot fi folosite în cuptor electric sau cuptor cu microunde.

Toate produsele mărcii Avanchy le găsiți AICI.


users-30279-stores-uploads-b7512606-774f-4365-a872-4bcb0c0059b8resized-de2f85c0-663f-4a98-b98f-c697101e73fb-avanchy-bamboo-suction-baby-plate-spoon-avanchy-bamboo-baby-dishware-3
users-30279-stores-uploads-20d33eb9-2a67-43dd-9e73-ef402bdf1b1bresized-fd265cde-2dc7-4f1c-a17c-3693c0ca1a46-avanchy-bamboo-suction-baby-plate-spoon-avanchy-bamboo-baby-dishware-2