Farfurie cu cană, panda, colecția Animal Friends - Villeroy & Boch

Cod: 1486548590
167 Lei 138 Lei fără TVA
În stoc (3 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Și copilul dvs. își dorește în continuu un animal de companie? Ce ar fi dacă în loc de un animal păros pe patru picioare să faceți rost de un câine sau o pisică din porțelan. Iar dacă doriți să fiți originali, atunci luați-i un tigru sau un panda. Marca germană Villeroy & Boch vine cu colecția pentru copii Animal Friends.

Setul conține o farfurie și o cană, care atunci când sunt întoarse cu fundul în sus arată ca un botișor de animal. De asemenea, acesta este așezat și direct pe farfurie, de aceea pentru a-l descoperi copilul dvs. trebuie să mănânce întreaga porție. O motivație grozavă, nu?

Deci, care animal de companie se va alătura petrecerii dvs.?

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Dining
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Animal Friends
Culoare: albă, neagră
Diametru (cm): 22
Dimensiuni (cm): 22
Greutate (g): 725
Material: porțelan premium
Țara de origine: Indonezia
Volum (ml): 190

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: