Farfurie de desert, colecția French Garden Vienne - Villeroy & Boch

Cod: 1022832640
153 Lei 129 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Colecția French Garden Vienne de la marca legendară Villeroy & Boch vă va aminti de vacanța nemaipomenită petrecută la bunica. Perepețiile din toate colțurile grădinii, bucatele de casă delicioase și prieteniile frumoase. Toate aceste momente extraordinare vi le puteți aminti în fiecare zi. Trebuie doar să achiziționați serviciul de masă (farfurie plată, adâncă, de desert, farfurie pentru pâine și unt) și să vă bucurați de tonurile galbene și verzi ale acestui porțelan de calitate. La fiecare masă veți retrăi magia vieții de la sat. Motivile tradiționale ale stilului rural vă vor cuceri prin îndrăzneala și decorul lor drăguț.

Colecția este perfectă pentru toți fanii unui stil rustic natural, care nu vor aprecia motive prea încărcate în formă de fructe. Colecția poate fi foarte completată ușor cu produse din alte serii ale colecției French Garden - de exemplu French Garden Orange sau French Garden Valence.

Bucurați-vă în fiecare zi de o atmosferă de vară veselă!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii pentru desert
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecție: French Garden Vienne
Culoare: auriu, verde
Diametru (cm): 21
Greutate (g): 328
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: