Farfurie pentru pâine și unt, colecția French Garden Green Line - Villeroy & Boch

Cod: 1042432660
100 Lei 83 Lei fără TVA
În stoc (1 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

În zilele călduroase o să apreciați umbra, pe care v-o oferă copacii din grădina dvs. Ascundeți-vă sub coroanele copacilor și bucurați-vă de o cafea cu un desert servit în serviciul de masă din colecția French Garden Green Line. Culoarea verde vă va încărca cu optimism și bună dispoziție. Colecția este inspirată din viața de la sat din sudul Franței. Motivul rustic cu siguranță își va găsi un loc și în casa dvs. Se zice, că culoarea albastră este tocmai bună, însă noi credem că cea verde e și mai bună!

French Garden Green Line conține 11 produse, care pot fi achiziționate în continuu, iar astfel vă puteți crea propria oază de liniște. La alegere aveți farfurioare, farfurii, boluri și castroane. Colecția poate fi completată cu produse din alte serii ale colecției French Garden - de exemplu French Garden Vienne în varianta de culoare galben-verde sau French Garden Valence cu motive de fructe.

Un decor original și material de calitate - exact ceea, la ce vă puteți aștepta de la marca Villeroy & Boch.

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii puțin adânci
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: French Garden Green Line
Culoare: verde
Diametru (cm): 17
Dimensiuni (cm): 17
Greutate (g): 219
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: