Farfurie pentru pizza, colecția Artesano Provençal Lavender - Villeroy & Boch

Cod: 1041522590
194 Lei 160 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Aduceți farmecul peisajului francez și mirosul îmbătător de lavandă în casa dvs. datorită colecției atemporale Artesano Provençal Lavendel, de la renumita marcă Villeroy & Boch. Seria unică de porțelan cu flori rafinate, realizată într-o culoare roșie și violetă fină, este capodopera cunoscutei artiste belgiene - Isabelle de Borchgrave. Porțelanul de calitate cu un decor original va aduce mesei dvs. un aspect nou. Micul dejun sau orice altă masă o veți savura ca niciodată până acum. O cafea fierbinte și o baghetă crocantă vor fi pentru colecția Artesano Provençal Lavendel un plus delicios.

Colecția conține mai mult de 20 de produse unice, care pot fi ușor combinate cu alte produse, precum cele din colecția Artesano Original. Acestea pot fi achiziționate în continuu. Acest lucru îl veți aprecia cu siguranță, atunci când veți afla că la dejunul dvs. francez vor veni și vecinii dvs.

În colecție o să găsiți o gamă largă de produse - de la seturi frumoase pentru cafea sau ceai, seturi de farfurii până la boluri pentru salate. Aveți cu siguranță din ce alege și noi suntem siguri, că acest proces va fi o adevărată bucurie.

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii puțin adânci
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Artesano Provençal Lavender
Culoare: combinație de culori
Diametru (cm): 32
Greutate (g): 900
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: