Farfurie pentru pizza, colecția Casale Blu - Villeroy & Boch

Cod: 1041842590
194 Lei 160 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Teleportați-vă pentru un moment la marea mediteraneană, ascultați muzica locală și respirați briza blândă de vară, saturată de parfumul mării. Pregătiți paste de casă și pizză delicioasă. Serviți-le pe farfurii din colecția Casale Blu a celebrului brand german Villeroy & Boch. Porțelanul premium și decorul uimitor vă vor încânta din primul moment.

Colecția provine din seria Artesano, pe care au însuflețit-o cu tonuri albastre și verzi. Aceasta este inspirată din regiunea Umbria, din Italia centrală, care este cunoscută pentru meșteșugurile sale din porțelan și decorațiile realizate manual.

Casale Blu poate fi combinată foarte ușor cu alte serii ale acestei mărci sau vă puteți crea un serviciu de masă complet doar din această colecție. Produsele pot fi cumpărate treptat. Vă așteaptă seturi unice pentru cafea și ceai, farfurii, castroane pentru salată și boluri mai mici pe tavă și pentru masline.

Colecția Casale Blu caută o casă nouă - nu va fi oare casa dvs.?

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii puțin adânci
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Casale Blu
Culoare: combinație de culori
Dimensiuni (cm): 32
Greutate (g): 900
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: