Farfurie pentru servit, colecția Mariefleur Serve & Salad - Villeroy & Boch

Cod: 1041012580
356 Lei 294 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O inundație de flori în culori fine pastelate creează impresia unui tablou impresionist. Colecția Mariefleur Serve & Salad de la marca Villeroy & Boch aduce pe masa dvs. ceva extraordinar. Formă elegantă, calitate premium a materialului și un decor deosebit sunt exact acele trăsături, pe care le așteptați de la un serviciu de masă.

Motivul de flori vă va aduce în casă o atmosferă continuă de vară și o mică operă de artă inspirată din stilul genialului pictor Claude Monet.

Dacă grădinăria este hobby-ul dvs., atunci Mariefleur Basic nu trebuie sa lipsească din setul dvs. de veselă din porțelan.

Colecția conține 7 produse, datorită cărora salatele din legume sau paste vor deveni mâncarea dvs. preferată. Creșteți-vă propriile legume și serviți-le dvs. sau oaspeților în bolurile și castroanele pentru salată.

Colecția va completa perfect și celelalte seturi din seria Mariefleur. Cu siguranță aveți din ce alege!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Platouri etajate și farfurii pentru servit
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Mariefleur Serve & Salad
Culoare: combinație de culori
Dimensiuni (cm): 50 x 30
Greutate (kg): 1.7
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: