Farfurie pentru servit, colecția New Cottage Basic - Villeroy & Boch

Cod: 1034602906
343 Lei 283 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Design atemporal și aspect elegant sunt trăsături caracteristice colecției New Cottage de la renumitul brand Villeroy & Boch. Stilul de la țară este completat de linii curate și clare. Colecția poate fi combinată perfect cu alte seturi, cum ar fi Mariefleur cu model floral.

Folosiți această colecție pentru ocazii festive, când doriți să concentrați toată atenția asupra bucatelor servite, dar și în zilele obișnuite.

Colecția New Cottage Basic conține peste 20 de produse extraordinare, care cu siguranță își vor găsi loc în bucătăria dvs. Puteți încerca seturi de mic dejun (căni, farfurioare, zaharnițe, vase pentru lapte, ceainice), seturi de cină sau castroane ovale.

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Platouri etajate și farfurii pentru servit
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: New Cottage Basic
Culoare: albă
Dimensiuni (cm): 42
Greutate (kg): 1.5
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: