Lampă de podea Cardlamp

Cod: K-CARDLAMP-01
Marcă: Kartoons
1.990 Lei 1.672 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (1 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Kartoons – o nouă viață cartonului

Abajurului cilindric Cylinder am adăugat și un trepied de 160 cm. Combinația formei conice cu spirala de lumină, care se schimbă conform unghiului de vedere, o să lumineze fiecare colț din camera dvs.  

Kartoons – accesorii extraordinare din carton obișnuit. Produsele au puterea magică de a transforma un interior ordinar în unul de nerecunoscut și de a vă fascina fiecare oaspete. Reprezintă o alternativă pentru îmbunătățirea mediului înconjurător. Cartonul reciclat, folosit la producerea acestora, este laminat pentru ca produsele să fie cât mai rezistente. Lăsați-vă fermecați de carton! Informații suplimentare despre marcă găsiți aici.

Material: carton, lemn de stejar, placaj din lemn de fag, oțel inoxidabil

Culoare: naturală

Diametru: 470 mm

Înălțime: 1600 mm

Designer: Vojtěch Beránek

Pe lângă abajur primiți cadou un cablu textil. Vă rugăm să specificați culoarea acestuia - alb / roșu / negru, culoarea roșie este selectată automat.

Abajurul este realizat din hârtie, de aceea vă recomandăm să utilizați doar surse de lumină reci (becuri economice, LED-uri). Becul nu este inclus.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Interior
Garanţie: 2 ani
Culoare: naturală
Designer: Vojtěch Beránek

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare