Perie scurtă WC oțel inoxidabil mat AREO - Blomus

Cod: B68904
Marcă: Blomus
334 Lei 276 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Blomus - stil, design și eleganță

Peria pentru WC AREO din oțel inoxidabil reprezintă un accesoriu atractiv destinat oricărei băi moderne. Designul său cu mâner lat, precum și vasul fără margini ascuțite, având o suprafață netedă, au un efect impozant, Este ideală și pentru toalete mai mici, deoarece nu ocupă mult spațiu. Forma vasului facilitează uscarea rapidă a periei. Segmentul funcțional este mascat. Vasul interior din plastic care se poate schimba permite o manipulare perfect igienică. Această perie dispune de un design simplu, aproape minimalist, dedicat în special funcționalității. Realizarea joasă a vasului permite o manipulare practică și rapidă.

Seria AREO conține accesorii de lux pentru baia dumneavoastră realizate din oțel inoxidabil mat sau lucios în combinație cu elemente moderne din plastic negru de bună calitate. În designul lor veți regăsi frumusețea mergând mână în mână cu puritatea și calitatea manoperei. 

Firma germană Blomus produce articole de lux pentru viața de zi cu zi. Nu este vorba doar despre un articol de design pur și simplu, ci de o armonizare perfectă de formă și funcție, de simplitate și, totodată, frumusețe a materialelor. Mai mult despre produsele marca Blomus aici.

Material: oțel inoxidabil mat și plastic

Țară de origine: Germania

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii moderne pentru WC
Garanţie: 2 ani
Diametru: 9 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: