Piatră de sare de Himalaya BBQ - pentru grătar și coacere în cuptor - rivsalt

Cod: BBQ
Marcă: rivsalt
147 Lei 121 Lei fără TVA
În stoc (> 5 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Piatra de sare de Himalaya BBQ va transforma orice grătar într-o extravagantă experiență de grătar.Utilizarea este simplă. Pur și simplu ungeți suprafața cu ulei și încălziți piatra de sare încet până ajunge la temperatura optimă. Piatra BBQ este ideală pentru carnea sau peștele la grătar, crustacee, dar și legume sau ca suport răcit de servire pentru sushi sau fructe proaspete.

După utilizare piatra de sare trebuie răzuită sau ștearsă și păstrată la loc uscat până la o nouă utilizare. 

Pregătirea pietrei pentru grătar:

Pasul 1: Ungeți ușor suprafața blocului de sare cu ulei. 

Pasul 2: Încălziți încet blocul de sare pentru a evita crăparea. În mod ideal sarea ar trebui încălzită în primele 20 minute la temperatură scăzută. Următoarele cca 20 minute puteți crește temperatura la o treaptă superioară. 

Pasul 3: Cum se verifică temperatura optimă? Stropiți blocul de sare cu câteva picături de apă. Dacă va sfârâi, puteți începe grătarul. 

Pasul 4: Pentru întoarcerea cărnii, legumelor, fructelor de mare....folosiți întotdeauna instrumente metalice ( niciodată de plastic). Blocul de sare poate fi lăsat pe grătar și folosit și câteva ore în șir.

Pasul 5: După terminarea grătarului blocul de sare trebuie lăsat să se răcească complet la temperatura camerei. 

Pasul 6: Blocul trebuie răzuit și curățat de resturile lipite cu o cârpă curată. Cu cât mai puțin va intra în contact cu apa, cu atât mai bine. :-)

 

Linkuri utile:

Mai multe despre marca Rivsalt aici.
Mai multe despre produsele Rivsalt aici.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Totul pentru grătar
Garanţie: 2 ani
Greutate totală: 3,2 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: