Placă din fontă Plancha pentru grătar BOWL - Höfats

Cod: HO-100301
Marcă: Höfats
380 Lei 319 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Grătarul sănătos nu este un mit! Datorită plăcii din fontă Plancha, puteți pregăti mesele cu o cantitate minimă de grăsime adăugată, sau chiar fără grăsimi, pe șemineul Bowl și în aer liber! Placa din fontă are o formă semicirculară care ocupă exact o jumătate din grătar. Cea de a doua jumătate o puteți lăsa liberă, dacă doriți să faceți grătar doar pentru dvs. sau pentru un grup mai mic, sau puteți să o combinați cu grila pentru grătar Grid și să pregătiți o mulțime de alte delicatese.

Plita este fabricată din fontă emailată de înaltă calitate, cu o suprafață antiaderentă. În plus, este echipată cu o mică canelură în jurul plăcii, care împiedică grăsimea să curgă în foc și previne alunecarea alimentelor.

Pachetul include doar o placă semicirculară. Dacă doriți să acoperiți întreaga suprafață a grătarului, trebuie să cumpărați două bucăți. De ce să gătiți în casă când puteți prepara mese delicioase și în aer liber!

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii pentru grătar
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 4,3
Mărimi (cm): Ø 57, înălțime 1,8

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare