Set de 4 răzători pentru SMF01 - SMEG

Cod: SMSG01
Marcă: Smeg
540 Lei 446 Lei fără TVA
11/2020

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Setul de patru răzători este un accesoriu suplimentar pentru roboții de bucătărie în stil retro, ai mărcii italiene Smeg. Puteți utiliza acest instrument multifuncțional pentru felierea legumelor, cașcavalurilor, fructelor, produselor de patiserie, cât și a altor produse. De astăzi, tocarea cepei va fi fără lacrimi, iar pregătirea salatelor sănătoase de legume va deveni hobby-ul dvs.
Corpul accesoriului este realizat din plastic durabil, iar cele 4 discuri interschimbabile pentru radere și feliere sunt realizate din oțel inoxidabil. Pachetul include un ciocan de plastic, care vă va ușura păstrarea alimentelor pe care doriți să le tăiați sau să le răciți în poziția corectă.
Setul conține 4 discuri interschimbabile, fiecare dintre acestea fiind potrivit pentru un tip diferit de produse. Disc de radere mai dur pentru cașcavaluri tari, legume, fructe, nuci. Disc de radere mediu pentru cașcavaluri moi, nuci și legume. Disc de feliere mai dur pentru cartofi, varză, morcovi și sfeclă și un disc de feliere mediu pentru dovlecei, castraveți, roșii și fructe.
Așadar, bucurați-vă de pregătirea legumelor la grătar sau a diferitelor variante de salate de legume cu mai multe tipuri de cașcaval!

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca SMEG găsiți AICI.
Toate produsele mărcii SMEG le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii
Garanţie: 2 ani
Caracteristici: pentru a fi utilizat cu roboții de bucătărie din seria SMF SMEG
Material: oțel inoxidabil, plastic

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: