Set extindere pentru Foldio360

Cod: M1200R
Marcă: Orangemonkey
498 Lei 418 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (5 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Capturați uimitoare fotografii la 360 ° ale unor produse mai mari cu ajutorul kitului de expansiune pentru Foldio360!

Setul de expansiune Foldio360 vă permite să fotografiați obiecte mult mai mari - precum cele care se extind dincolo de suprafața unei mese rotative convenționale Foldio360.

Setul de extensie mărește până la patru ori suprafața mesei rotative Foldio360, ceea ce vă oferă mult mai multe posibilități de fotografiere decât înainte.

Combinația dintre sistemul de iluminare Foldio3 "Halo bar" și acest set de extensie va aduce acestui studio un maxim de eficacitate.

Perete reflectorizant pentru combinarea aparatelor foto (DSLR)
Kitul de expansiune Foldio360 include o placă de oglindă care vă permite să asociați dispozitivul cu aparatul foto (DSLR) pentru fotografiere automată fără probleme.

Fundal îmbunătățit pentru fotobox Foldio3
Este un fundal magnetic orizontal specific pentru Foldio3 având ca scop crearea unui fundal perfect și a unei experiențe și mai bune la 360 °.

Cu acest set inovativ nu aveți de ce să vă temeți. Atât fundalul cât și suprafața de fotografiere vor fi clare și bine conturate. Au o foarte bună calitate, fiind realizate din material plastic impermeabil cu o durată mare de viață, pentru că este bine știut că uneori o fotografie perfectă poate aduce cu sine și un pic de dezordine. 

Comparativ cu studioul clasic Foldio360 fără aceste accesorii:

DSC_0436_1-1024x575

DSC_0522_2-1024x575

Parametri suplimentari

Categorie: Foldio
Garanţie: 2 ani
Caracteristici: 4x suprafața mai mare față de masa clasică Foldio360, Maximalizarea spațiului de fundal, Posibilitate compatibilitate cu aparatul foto(DSLR)
Compatibilitate: Foldio3 + Foldio360
Culoare: albă
Greutate: 5 kg
Greutate maximă suportată: 5 kg
V balení: Zonă extindere masă, Oglindă de reflexie, Fundal orizontal extindere, Foldio360 și Foldio3 nu sunt incluse în set

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: