Set pentru servit cafea turcească, 2 căni cu farfurioară, roșu / turcoaz, Egej - Selamlique

Cod: STCC0181
Marcă: Selamlique
387 Lei 320 Lei fără TVA
În stoc (2 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acest set de lux pentru cadou conține două ceșcuțe aurite pentru cafea cu farfurioare aurite. Setul include de asemenea două perechi roșu/ turcoaz, care amintesc de Marea Egee și Marea Roșie și care se pot combina între ele. Bucurați-va de un astfel de răsfăț și dumneavoastră!

Setul pentru cafea este realizat din porțelan turcesc de calitate care impresionează prin delicatețea, dar în același timp rezistența lui. 

Întreținere

Porțelanul se poate curăța în mod obișnuit în mașina de spălat vase, însă, în cazul cănilor aurite, se recomandă spălarea manuală, pentru o durată de viață cât mai lungă.

Bine de știut

Sultanul imperiului otoman Selim I. " Cel groaznic" a cucerit în secolul 16 sultanatul mamelucilor, Levantul și Stambulul, precum și Mecca. În Egipt a acceptat titlul de calif, punând astfel bazele califatului otoman, unul din imperiile cele mai de seamă din istoria lumii. Pornind de la aceste fapte istorice o serie de alte aparent mici schimbări au mai avut loc - cafeaua s-a răspândit până la Istanbul, iar Arda Arslan a ajuns să combine majestuos tehnica prăjirii cafelei cu atelierul său de ceramică. Excelenta sa cafea era servită în vase frumoasă de ceramică și oferită musafirilor din Selamlik, locul de găzduire al străinilor. Așa a luat ființă marca Selamlique - iar cafeaua servită în frumoasele vase de ceramică ale acestei firme turcești tradiționale o puteți degusta până în zilele noastre.

Linkuri utile:
Despre marca Selamlique aici.
Despre produsele Selamlique aici.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Căni de design pentru cafea
Garanţie: 2 ani
Țară de origine: Turcia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: