Suporturi pentru lumânări, 2 buc, aurii - Georg Jensen

Cod: 10015326
Marcă: Georg Jensen
222 Lei 183 Lei fără TVA
Ultimele produse în stoc (3 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lumânările creează o atmosferă plăcută și aduc în casele noastre romantism, bunăstare și lumina mult dorită în perioada de iarnă. Un farmec special creează lumânările împreună cu suporturile pentru lumânări, a căror ornamente sunt inspirate din artă. Când lumânările sunt aprinse, suprafața aurită reflectă flacăra și creează o strălucire caldă, ideală pentru o seară plăcută de Crăciun.

Designerul Sanne Lund Traberg, care a proiectat suporturile, a fost inspirată din operele cu design, moștenite de la designerul George Jensen. Aceasta folosește motive art deco pentru a crea forme abstracte și grafice în colecția ei, care arată cu adevărat atemporale.

Aceste suporturi pentru lumânări sunt rezultatul unei prelucrări manuale și sunt fabricate în atelierele lui Georg Jensen, în Danemarca. Suporturile sunt realizate din oțel inoxidabil, placat cu aur de 18 carate.
 

Întreținere

Vă recomandăm să păstrați suportul într-un loc uscat și cald. Pentru curățare folosiți o cârpă umedă sau o soluție pentru ștergerea suprafețelor din oțel inoxidabil. 

 

Link-uri:
Informații suplimentare despre marca Georg Jensen găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Georg Jensen AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Decorațiuni de Crăciun
Garanţie: 2 ani
Diametru (cm): 7
Înălțime (cm): 4

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: