Vază Omega - Philippi

Cod: P149001
360°
Marcă: Philippi
730 Lei 603 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Vază de lux Philippi Omega 

Ce poate avea în comun litera grecească Omega cu această vază elegantă, creația designerului Leon Win? Mult mai multe decât se poate crede la prima vedere. Exact această literă Omega a constituit subiectul de inspirație pentru această capodoperă artistică.


Instrucțiuni de utilizare, precum și alte informații veți găsi aici.

luxusní váza Philippi

Orice accesoriu decorativ va ieși în evidență în primul rând datorită calității sale. Spre deosebire de alte produse similare, vaza Omega permite plasarea a două flori simultan. Recomandăm a fi folosită în special cu flori mai mici, care vor accentua perfecțiunea vazei.

 

luxusní váza do bytu

Această vază – inspirată de ultima literă a alfabetului grecesc– va deveni imediat elementul alfa al oricărui interior. Realizarea din oțel inoxidabil de bună calitate, lustruit manual pentru a atinge luciul maxim, contribuie la atingerea unei calități excepționale

Pentru a menține luciul perfect al acestei vaze recomandăm folosirea șervetelor de hârtie sau a celor  special destinate curățării unor astfel de obiecte. Interiorul se poate curăța cu ajutorul unei perii înguste flexibile. Din când în când se recomandă clătirea cu o soluție anti-calcar pentru îndepărtarea depunerilor din interior. 

Așadar, v-ați hotărât deja unde s-ar potrivi cel mai bine Philippi Omega în locuința dumneavoastră? 

 

Dimensiuni: înălțime 25,5 cm, lățime 30 cm,  adâncime 9 cm.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Vaze de design din oțel
Garanţie: 2 ani

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: