Castron cu mânere, colecția Mariefleur Gifts - Villeroy & Boch

Cod: 1016321925
219 Lei 184 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O inundație de flori în culori fine pastelate creează impresia unui tablou impresionist. Colecția Mariefleur Gifts de la marca Villeroy & Boch aduce pe masa dvs. ceva extraordinar. Formă elegantă, calitate premium a materialului și un decor deosebit sunt exact acele trăsături, pe care le așteptați de la un serviciu de masă.

Motivul de flori vă va aduce în casă o atmosferă continuă de vară și o mică operă de artă inspirată din stilul genialului pictor Claude Monet.

Motivul rustic și florile originale cu efect de acuarelă vă va aduce multă bucurie nu numai atunci când gătiți, dar în special atunci când serviți bucatele.

Colecția conține 4 produse - castron decorativ, castron cu mânere, castron pătrat și o doză decorativă cu capac.

Faceți-vă cadou această frumusețe!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Boluri din porțelan
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru mașina de spălat vase/cuptorul cu microunde: da / da
Colecție: Mariefleur Gifts
Culoare: auriu, verde, roz, combinație de culori
Greutate (g): 610
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania
Volum (ml): 600

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: