Villeroy & Boch

vb logo v2

Tom și Jerry, Bonnie și Clyde, Laurel și Hardy. Toate aceste cupluri sunt inseparabile, ca și cei doi Villeroy & Boch. Acești doi bărbați sunt cei care stau în spatele brandului de renume mondial, care produce porțelan premium de cea mai înaltă calitate. Spuneți porțelan și primul lucru care vă vine în minte este Villeroy & Boch. Produsele lor extraordinare se bazează pe o tradiție veche de peste 270 de ani. Datorită anilor numeroși de dezvoltare, astăzi sunt un simbol al perfecțiunii în ceea ce privește măiestria fără compromisuri și designul atemporal. Și datorită DecorOnline, produsele lor vă pot însoți în fiecare zi pe tot parcursul vieții.

#ShowMore#

Doar imaginează-ți. Să te trezești într-o dimineață cu ceață, în weekend, să faci un ceai într-o cană din colecția Artesano Originalși să te bucuri de un castron cu cereale sau cornuri cu unt proaspăt coapte, și deja ziua va fi mai bună. La prânz să te oprești la părinți, ce îți vor servi mâncarea preferată în setul de porțelan din colecția French Garden. După-amiază, accepți invitația la niște prieteni, la o cafea servită din colecția Manufacture Rock, iar seara luați cina în farfurii din colecția Mariefleur. Și pentru că îți dorești ca și copiii să se bucure, cu siguranță vei cumpăra și colecția Hungry as a Bear pentru ei.

Calitate fără compromisuri Villeroy & Boch

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy & Boch este potrivit pentru a fi utilizat zi de zi, datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230°C și răcirea lui ulterioară la 650°C, asigură o rezistență ridicată la deteriorare. După ardere, produsul este glazurat și ars din nou pentru un aspect lucios atractiv. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria și nici nu vă vor deteriora masa.

Design frumos de la Villeroy & Boch

Astăzi, Villeroy & Boch oferă zeci de colecții de farfurii, căni și boluri, dintre care și cel mai pretențios client își poate alege un serviciu de masă. La producerea acestor vase din porțelan au contribuit designeri de renume mondial. Să reamintim doar câțiva dintre ei - Matteo Thun, Kenzo, Isabelle de Borchgrave sau Maggy Champsaur. Datorită acestora, s-a creat un rezultat perfect, care combină o tradiție îndelungată (cea mai veche colecție a fost produsă în 1770), cu cele mai moderne cerințe ale zilelor noastre (Villeroy & Boch câștigă premii de design cu regularitate).

Porțelan și tacâmuri Villeroy & Boch

Veți folosi porțelanul și tacâmurile Villeroy & Boch nu numai pentru mesele de zi cu zi, dar și pentru momente festive,deoarece vor adăuga farmecul potrivit. Fie că este vorba de o cină mare în familie, de o aniversare sau de Crăciun. Vesela din porțelan de la atelierul Villeroy & Boch va sublinia unicitatea acestor momente și va contribui la impresia frumoasă pe care toți cei prezenți o vor avea. Pentru că aceste momente împreună sunt cele pe care le ții minte și de care vrei să îți amintești cu drag.

Villeroy & Boch în cele mai bune hoteluri și acasă la dvs.

Produsele emblematice ale acestui brand sunt disponibile nu numai pentru gospodării, ci tot mai des le puteți întâlni în cele mai bune hoteluri și restaurante din lume. De ce să renunțați la standardul înalt cu care sunteți obișnuit de acasă atunci când călătoriți?

Lăsați Villeroy & Boch să facă din fiecare zi a săptămânii una festivă! Pentru că dvs. și Villeroy & Boch puteți deveni următorul cuplu inseparabil!

 

287 articole în total
Sus
Produsele următoare