Farfurie pentru pâine și unt, colecția Manufacture Rock - Villeroy & Boch

Cod: 1042392660
106 Lei 89 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Colecția Manufacture Rock de la renumita marcă Villeroy & Boch reprezintă o reîntoarcere la rădăcini. Originală și naturală - așa este Manufacture Rock. Prin aspectul și textura sa seamănă cu ardezia. Însă la atingere este ceva extraordinar.

A fost concepută în așa mod ca să comlpeteze perfect toate mâncărurile moderne, care vor ieși în evidență cu acest serviciu de masă. Culoarea neagră oferă întregii mâncări servite o notă misterioasă.

Colecția conține 22 produse, care pot fi achiziționate în mod continuu. Pe lângă farfuriile rotunde clasice vă recomandăm să vă uitați și la cele pătrate, care sunt perfecte pentru gastronomia ultramodernă. Nu ar trebui să vă scape din atenție nici setul de castroane pe tavă, care va deveni un accesoriu practic pentru fiecare masă.

Selecția este largă, iar colecția cu siguranță vă va cuceri prin designul ei unic, fără vârstă și prin calitatea prelucrării.

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii puțin adânci
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Manufacture Rock
Culoare: gri, neagră
Diametru (cm): 15.5
Greutate (g): 185
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: