Previzualizări interactive ale produselor

Stimați clienți,

știm că alegerea unui produs, văzându-l doar în imagine, poate fi dificilă. Doriți să vedeți produsul din toate părțile și să-i analizați toate detaliile? Profitați de vizualizarea interactivă 360°.

Previzualizările sunt disponibile în descrierea produselor, marcate cu pictograma violetă cu numărul 360°. Treptat vom adăuga previzualizări pentru toate produsele. Primul brand, pentru care am adăugat previzualizări, este furnizorul nostru exclusiv - Nambé. Toate produsele cu astfel de previzualizări pot fi găsite în secțiunea specială.

Vizualizarea 360° se comportă diferit în browsere diferite. Urmăriți video-ul tutorial despre cum puteți roti previzualizarea.

Pe telefonul mobil, aceasta lucrează așa cum sunteți obișnuiți. Puneți degetul pe miniatură și trageți degetul de la stânga spre dreapta și invers, imaginea se va roti atâta timp cât deplasați degetul pe ecran.

 

mobil

La computer sau laptop folosiți cursorul mouse-ului. Faceți clic (clic stânga sau touchpad) pe miniatură, țineți degetul pe mouse / touchpad și glisați de la stânga spre dreapta și invers. Imaginea se va roti pe măsură ce deplasați mouse-ul.

pc

 În cazul în care miniaturile nu funcționează sau aveți alte probleme în utilizarea lor, nu ezitați să ne contactați.