Cum să amenajați o dormitor modern și la ce să fiți atenți în timpul amenajării

bolia-elton-bedframe-enterior-elton-agykeret-enterior-innoconceptdesign-10

Camera de dormit este locul unde ne încărcăm cu energie și ne regenerăm corpul și mintea. În amenajarea sa, ar trebui să acordăm o atenție deosebită pentru ca spațiul să fie nu doar funcțional, ci și estetic plăcut. Dacă doriți să aveți un dormitor modern, care să fie și un refugiu al liniștii, iată câteva sfaturi despre cum să procedați:

Alegeți o paletă de culori neutre

Camera de dormit modernă adesea folosește tonuri neutre ca bază, cum ar fi alb, gri sau bej. Aceste culori nu numai că transmit o senzație de calm, dar și măresc optic spațiul. Adăugați accente în culori pastelate, cum ar fi albastru pastel sau roz, sau optați pentru nuanțe mai închise pentru un efect mai dramatic.

 

 9afe8231d4e67aa59a0736729f9ad9da

 

Investiți în mobilier de calitate

Mobilierul de calitate este fundamentul confortului și longevității. Concentrați-vă pe o pată cu un saltea de calitate, care să ofere suport adecvat pentru odihnă. Mobilierul ar trebui să fie simplu, cu linii curate și fabricat din materiale de calitate, care să aducă eleganță în spațiu.

 

product_wf_14172_Spindle_bed_reclaimed_teak_mattress_180x200_front_WEB

 

product_wf_21603_Revive bed - Grey Linen fabric - mattress 180x200 - without slats - removable cover - front2_WEB

 

Minimalismul este cheia

Stilul modern este cunoscut pentru abordarea sa minimalistă. Aceasta înseamnă că ar trebui să alegeți cu grijă ce obiecte să aveți în dormitor și să limitați numărul decorațiunilor la minimum. Prea multe lucruri în dormitor pot fi perturbatoare și pot reduce calitatea odihnei.

 

b6ea9a6fa50a0af51f6947ffa889d3d0 (1)

 

Creați iluminatul potrivit

Iluminatul este un aspect important al fiecărui interior. În dormitor, ar trebui să combinați diferite surse de lumină - de la iluminatul principal de tavan, trecând prin lămpi pe noptiere, până la iluminatul ușor pentru relaxare seara. Aveți grijă la temperatura caldă a culorii luminii, care ajută la crearea unei atmosfere liniștite.

 

EosEvia_medium_large_lightrose_c9cc4377-501b-4d04-bd54-f5f413c46acc_600x

 

9521974

 

Adăugați elemente naturale

Materialele și elementele naturale, cum ar fi lemnul, inul sau plantele, pot aduce în spațiu o senzație de căldură și confort. Textilele naturale, accesorii din lemn sau plantele verzi pot contribui la conectarea interioarului cu natura și la crearea unei armonii.

 

mielo-zen-forma-hour_ss24

 

Lați în considerare spațiile de depozitare

Ordonarea este crucială pentru dormitorul modern. Prin urmare, alegeți mobilier cu spațiu de depozitare adecvat, care vă va permite să păstrați lucrurile în ordine. Dulapurile încorporate sau paturile cu spațiu de depozitare sunt ajutoare excelente.

 

haven-cana

 

Amenajarea unui dormitor modern necesită o planificare atentă, dar rezultatul poate fi un spațiu care nu este doar frumos, ci și complet funcțional. Cu accent pe simplitate, calitate și confort, veți crea un spațiu în care veți dori să vă odihniți în fiecare zi.