Ceașcă pentru cafea, colecția Old Luxembourg - Villeroy & Boch

Cod: 1023411300
Ofertă
96 Lei –15 %
39617 salek na kavu kolekce old luxembourg villeroy boch
96 Lei –15 % 81 Lei 68 Lei fără TVA
Ultimele produse în stoc (10 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lucurile vechi sunt bune și apreciate. Cea mai veche colecție de la marca germană Villeroy & Boch se produce din anul 1770. Old Luxembourg este evergreenul, care vă va impresiona prin designul său atemporal. Motivul de flori de culoare albastră închisă iese frumos în evidență pe porțelanul alb strălucitor.

Old Luxembourg este o colecție clasică largă, care conține 32 de produse unice. Acestea pot fi achiziționate în continuu. Vă recomandăm să trageți atenție seturilor pentru micul dejun (cești, căni, farfurioare, lăptiere, zaharnițe, ceainice, boluri pentru dulciuri), serviciilor de masă complete și bolurilor. Un loc special în inima noastră îl ocupă vasul pentru sos.

Un decor rafinat, porțelan premium de calitate superioară și design atemporal - aceasta este colecția Old Luxembourg în plină splendoare, care mereu va fi în trend.

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Căni cu farfurioare pentru ceai
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Old Luxembourg
Culoare: albă, albastră
Greutate (g): 110
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania
Volum (ml): 200

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: