Cană, colecție Mariefleur Tea - Villeroy & Boch

Cod: 1042174841
117 Lei 98 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (3 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O inundație de flori în culori fine pastelate creează impresia unui tablou impresionist. Colecția Mariefleur Tea de la marca Villeroy & Boch aduce pe masa dvs. ceva extraordinar. Formă elegantă, calitate premium a materialului și un decor deosebit sunt exact acele trăsături, pe care le așteptați de la un serviciu de masă.

Motivul de flori vă va aduce în casă o atmosferă continuă de vară și o mică operă de artă inspirată din stilul genialului pictor Claude Monet.

Colecția este o necesitate pentru toți iubitorii de ceai, care vor să se bucure de această băutură în casă sau în grădină. Este alcătuită din 5 produse (ceainic, ceașcă, farfurioară, cană și farfurie pentru tort). Deci pe lângă ceai puteți savura și un desert. Cine s-a lăsat convins?

Colecția va completa perfect și celelalte seturi din seria Mariefleur. Cu siguranță aveți din ce alege!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Căni de design pentru ceai
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecție: Mariefleur Tea
Culoare: combinație de culori
Greutate (g): 278
Material: porțelan premium
Țară de origine: Germania
Volum (ml): 430

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: