Canapea de exterior pentru 2-3 pers. Teak Jack, moca - Ethnicraft

Cod: ET-10254
Marcă: Ethnicraft
15.800 Lei 13.277 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Când vrei să stai afară, vrei să stai confortabil și cu stil.

Când vrei să stai afară, îți dorești un design frumos, materiale de calitate și o garanție a calității.

Când vrei să stai afară, meriți Teak Jack de la Ethnicraft!

Canapeaua de exterior Teak Jack cu 3, 2 sau 1 locuri este orice, în afară de un lucru de duzină. Designerul său, Jacques Deneef, este un adevărat artist. Iubitor de picturi acrilice și acuarele pe care le creează el însuși. Și, de asemenea, un om fascinat de design, creativitate și materiale de bază precum lemnul, sticla sau hârtia.

Jacques Deneef a fost cel care a oferit acestei canapele linii minunat de subtile inspirate de designul danez al anilor 1950, care neagă de fapt cum arată de obicei mobilierul de exterior. Dar sunt și mai sexy! Canapeaua miroase literalmente a eleganță, parcă ai lăsat-o din greșeală în grădină, ea dă impresia că locul ei este mai mult într-un living drăguț. Dar este complet pentru folosit în aer liber, până la ultimul detaliu!

Lemnul de tec este solid, iar tapițeria specială de exterior țesută în Belgia nu ar putea fi de o calitate mai bună. Datorită acestui fapt, canapeaua de exterior Teak Jack poate rezista tuturor tipurilor de vreme fără a-și pierde din farmec. Nu se va crăpa, tapițeria umplută cu spumă cu uscare rapidă se usucă foarte bine, chiar și după cea mai puternică ploaie, apa curge cu ușurință prin structura striată a cadrului de lemn al canapelei, iar tonurile deschise ale husei pur și simplu nu se decolorează la soare.

Este simplu: Teak Jack îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o canapea pentru exterior. 

Întreținere

Îndepărtați în mod regulat frunzele și murdăria cu o cârpă moale sau cu o perie moale. Îndepărtați imediat lichidele vărsate cu o cârpă umedă și spălați cu săpun natural. Husele pentru pernă pot fi spălate în mașina de spălat la o temperatură de până la 40 °C. Folosiți huse de ploaie pentru a proteja obiectul de influențele mediului înconjurător. Asigurați-vă că articolul este bine uscat înainte de depozitare.

Link-uri:
Despre marca Ethnicraft AICI.
Produse Ethnicraft AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Mobilier de grădină
Garanţie: 2 ani
Adâncime (cm): 90
Greutate (kg): 36.1
Înălțime(cm): 73
Informații suplimentare: greutate maximă suportată: 250 kg
Lățime (cm): 180
Material: lemn, 100% PP

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: