Ceașcă pentru mic dejun, colecția Petite Fleur - Villeroy & Boch

Cod: 1023951240
123 Lei 103 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cui nu i-ar plăcea florile mici de pe pajiști - florile nu-mă-uita, margaretele sau violetele? Iar atunci când vă place ceva, doriți să le vedeți în continuu. Brandul german Villeroy & Boch vine cu colecția Petite Fleur, datorită căreia puteți avea cele mai frumoase flori dintr-o pajiște înflorită chiar pe masa dvs. în fiecare zi.

Decorul floral mic și calitatea excepțională a porțelanului premium sunt exact ceea, cu ce vă va cuceri Petite Fleur. Colecția conține 28 de produse uimitoare, care pot fi achiziționate în mod continuu. Puteți încerca seturi de mic dejun (căni, farfurioare, zaharnițe, lăptiere, ceainice), seturi de cină sau castroane ovale. Favoritul nostru este bolul oval pentru supă. Vă veți îndrăgosti și dvs?

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Căni cu farfurioare pentru ceai
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Petite Fleur
Culoare: combinație de culori
Greutate (g): 225
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania
Volum (ml): 250

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: