Deschizător de sticle de perete cu buzunar pentru capace JOHNNY CATCH CUP - Höfats

Cod: HO-040201
Marcă: Höfats
161 Lei 135 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

V-ați săturat și dvs. să cautați constant un deschizător de sticle pentru a deschide băutura dvs. preferată? Zăcea aici unul cu ceva timp în urmă. Nu l-a luat cineva? - Deci asta este în trecut! Acum vine cel mai bun deschizător de sticle din lume, pe care îl veți găsi întotdeauna în același loc - doar atașați-l de perete.

Nu aveți nevoie de șuruburi, piulițe, burghiu
 sau alte instrumente similare. Acesta se atașează de perete cu ajutorul benzii adezive 3M de înaltă calitate, cu lipici pe ambele părți. Nu am întâlnit încă vreo suprafață, de care această bandă nu s-ar lipi. Face față cu ușurință și suprafețelor, care nu sunt netede.

Pe lângă căutarea enervantă a deschizătorului, acum puteți spune la revedere și mulțimii de capace metalice, care tocmai au căzut de pe masă sau s-au rostogolit sub un scaun. Johnny Catch Cup este echipat și cu un recipient, care poate reține până la 60 de capace.

Johnny Catch Cup este cel mai bun prieten pentru pasionații de bere, dar și pentru cei cărora le place să se bucure de o limonadă în sticlă clasică. Deschizătorul poate fi găsit pe frigider, lângă grătar, la bar, în pavilionul din grădină, în atelier, pe terasă și oriunde altundeva. Nu ne facem griji că nu îi veți găsi un loc potrivit.
 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii pentru grătar
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 0,25
Mărimi (cm): 23 x 12 x 6
Premii pentru design: reddot Design Award Winner 2015, FORM# 2014 Winner

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: