Blomus

„Design pentru viață” este motto-ul cunoscutului producător german de accesorii pentru casa, Blomus. Din propria experiență vă putem confirma că motto-ul este reflectat pe deplin în toate produsele acestui brand.

Produsele sunt practice și ușor de utilizat în viața de zi cu zi și au în același timp o valoare estetică înaltă. La producerea acestora cel mai des se folosește oțelul inoxidabil de calitate înaltă, care este completat după necesitate cu alte materiale, mai calde și mai fine. Toate produsele reflectă o prelucrare de calitate, îngrijire, calități practice, durabilitate și un design interesant.

Având sediul în Sundern, Renania de Nord-Westfalia, Blomus este în prezent una dintre cele mai importante companii, care se ocupă cu prelucrarea oțelului inoxidabil. Prestigiul mărcii este demonstrat și de dorința designerilor de top de a colabora cu această companie. De exemplu, studioul de design Stotz Design a conceput accesoriile pentru baie PRIMO sau LIQUO. De asemenea Oliver Renelt, purtătorul a multor premii prestigioase de design, lucrează de mult timp cu Blomus. Iar designerii de la Flöz Industrie Design sunt implicați în definirea stilului mărcii Blomus de mai bine de 15 ani. Ei au creat frumosul suport pentru lumânări ATMO, pe care îl puteți găsi și în eshop-ul nostru.

Acum aceste produse cu un design deosebit pot fi văzute și pe site-ul nostru web. Toate produsele le găsiți AICI.

91psnKz7eJL._SL1500_blomus-ara-lifestyle-white_22

 

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare