Clockies

Designul ceasurilor din beton Clockies cu forme geometrice sunt inspirate din structura și proprietățile betonului. Cadranul este realizat dintr-un amestec special de beton. Conține ciment Portland de primă clasă, nisip silicat pur, apă și pigmenți de culoare în proporții echilibrate. Materiile prime selectate cu grijă garantează calitatea produsului.

Ceasurilor Clockies au forma unui cerc. Ceasurile sunt disponibile în trei dimensiuni. Clockies Elements 30 au un diametru de 29 cm și sunt potrivite pentru interioarele mai mici. Ceasurile moderne Clockies Elements 50 au diametrul de 49 cm și sunt proiectate pentru interioare de dimensiuni medii. Iar ceasurile elegante Clockies Elements 70 au diametrul de 69 cm și excelează în interioare mari, cu tavane înalte.

Gama de culori a ceasurilor de perete vă permite să creați combinații deosebite în interiorul dvs. Seturi de design cu contraste lejere, subtile și mai exuberante. Aveți la dispoziție 8 opțiuni de culori diferite pentru a vă decora interiorul dvs. cât mai reușit. Design-ul simplu al acelor indicatoare le conferă un aspect minimalist, care iese în evidență pe cadranul de beton și se îmbină cu alte accesorii din interior. Așezați-vă confortabil și admirați ceasurile de perete Clockies.

Toate produsele mărcii Clockies le găsiți AICI.


clockies_touch_01677-edit_1160x441127_betonove-hodiny-clockies-cl300110