COSI

Vă place să stați afară cu un grup de prieteni la întâlniri care de obicei durează până la orele serii, cu o sticlă de vin și multe râsete și bună dispoziție? Este păcat că avem doar câteva luni de vreme caldă în zona noastră climatică, iar restul anului suntem limitați să stăm în casă, adăpostiți de frig.

Sau stați afară până la urmă, dar cu accesorii de design COSI care radiază literalmente căldură și care vă permit să vă bucurați de sărbători și grătare în lunile de primăvară și toamnă, când temperatura scade, dar dorința de distracție și de a petrece timp alături de cei dragi este încă aceeași. 

Puteți alege dintr-o gamă de șeminee pe gaz de diferite dimensiuni, care, datorită numeroaselor variații de culori și forme, sunt potrivite pentru tot felul de locuri - de la mici balcoane urbane până la terase mari ale caselor familiale și pergole de grădină cu scaune în aer liber. Toate funcționează pe cartușe universale de gaz, care sunt ușor de găsit și datorită cărora vă puteți încălzi ore întregi cu o flacără strălucitoare, controlată intuitiv de un buton rotativ.

Pentru persoanele foarte friguroase, care se declanșează imediat ce temperatura scade puțin sub standardul de vară, avem perne speciale COSI cu auto-încălzire, într-o frumoasă culoare gri, care funcționează pe principiul încălzirii cu infraroșu și datorită materialului rezistent folosit, sunt potrivite pentru utilizare în aer liber. Setați unul dintre cele trei niveluri și lăsați-vă încălziți de acest gadget uimitor, care vă va asigura că vă petreceți timpul liber în aer curat, dar călduros.

Lucrul grozav la toate acestea este că produsele COSI nu se bazează doar pe uz practic și aspect frumos, ci au trecut și testele de siguranță CE și au marcajul FSC, deoarece au fost create în conformitate cu principiile managementului durabil al pădurilor. 

COSI este un brand de calitate al companiei olandeze Gimeg, care activează pe piață de 136 de ani și angajează o echipă de designeri și constructori ce vin în fiecare an cu o nouă colecție care încălzește casele multor clienți mulțumiți.  

 

Toate produsele mărcii COSI pot fi găsite AICI.

 

 cosi1cosi2