Danish Fuel

Danish Fuel este un brand tânăr, care progresează constant, din Danemarca. Acesta funcționează pe piață încă din anul 2010, când a proiectat prima valiză. Însă de un mare interes a devenit în anul 2013, la târgul din Milano. Astăzi produsele lor sunt deținute și de familia regală daneză.

Marca Danish Fuel se bazează pe o abordare responsabilă a mediului înconjurător și pe conceptul zero waste. Aceasta colectează din depozitele armatelor canistre nefolosite din cel de-al Doilea Război Mondial, care altfel ar ajunge într-un depozit de deșeuri. Iar datorită unui proces minuțios de reciclare, designerii le inspiră o nouă viață.

Canistrele Jerry Cans sunt curățite de vopsea și de mirosul de benzină, iar apoi printr-o lucrare manuală minuțioasă, care durează trei săptămâni, sunt transformate în accesorii moderne de uz casnic - mini-baruri și dulapuri de baie în mai multe variante de culoare. Aceste produse nu reprezintă doar niște elemente funcționale, decorative și interesante pentru interior, ci și o demonstrație a unui mod de viață ecologic. Datorită faptului că Danish Fuel folosește produse deja existente, nu se creează în mod constant produse noi. Minibar-urile și dulapurile se caracterizează printr-o prelucrare precisă, cu accent pe detalii.

Toate produsele mărcii Fuel le găsiți AICI.

dfa
dfb