Emile Henry

Vă place să gătiți? Vă plac vasele colorate? Căutați un brand ale cărui produse vor dura ani de zile? Deci Emile Henry este alegerea corectă!

Franța alină sufletul fiecărui gastronomic adevărat. Este un pământ cu mâncare și băuturi gustoase, iar acestea necesită vase perfecte pentru prepararea lor. Compania familiei franceze Emile Henry, producătoare de ceramică tradițională din Burgundia care, însă, este îmbunătățită încontinuu prin utilizarea celor mai noi tehnologii, aduce pe piață produse perfecte de mai bine de un secol și jumătate. Rezultatul sunt aceste vase pentru coacerea, înăbușire și servire, pe care le veți îndrăgi cu siguranță.

Fiecare produs din Burgundia este un original, confecționat manual din materiale naturale pure. Dar ce câștigați în plus? Datorită tehnologiei Ceradon®, vasele sunt rezistente la lovituri și zgârieturi, de aceea le puteți folosi nu numai la coacere, dar și la servire fără riscul de a fi zgâriate. În plus, ustensilele Emile Henry nu vor fi afectate nici de mașina de spălat vase, ceea ce gospodinele moderne vor aprecia cu siguranță.

REZISTENȚĂ MAXIMĂ

Vasele ceramice rezistă la șocuri termice, astfel le puteți transfera direct din congelator în cuptorul încălzit. Știați că în vasele ceramice puteți găti și pe aragaz? Da, gama Flame® vă permite acest lucru! Și nu doar aceasta - după multe cercetări, această linie a fost într-adevăr revoluționară - colecția premium de vase ceramice Emile Henry 1850 poate fi folosită direct pe plăcile cu inducție.

V-ar plăcea să coaceți pâine de casă sau baghete precum cele din patiseriile franceze? Emile Henry cunoaște secretele pregătirii acestora și vi le transmite cu drag. Faceți rost neapărat de una din formele ceramice. Sau aveți nevoie de un vas special Tajine pentru coacerea puiului? Alegerea deja vă aparține.

Emile Henry vă oferă, de asemenea, și vase cu design deosebit pentru masă: farfurii, căni, boluri, ulcioare - tot ce vă puteți imagina. Trebuie doar să alegeți forma potrivită și una dintre mulțimea de culori oferite.

Toate produsele mărcii Emile Henry le găsiți AICI.

eh1eh2