Fatboy

Istoria emblematicului brand Fatboy a început în urmă cu mai bine de 20 de ani în Olanda, dar în curând produsele sale s-au răspândit în întreaga lume. Astăzi, poate că nu veți găsi un singur exemplu în care Fatboy să nu fie sinonim cu relaxarea perfectă și un stil de viață casual.

Numele lui Alex Bergman este indisolubil legat de începuturile mărcii Fatboy. El este creatorul pernelor moderne pentru șezut, personalizate cu o etichetă roșie iconică cu sigla companiei. Pernele pentru șezut Fatboy sunt confecționate din materiale durabile, deci sunt practic indestructibile, altfel spus nemuritoare. Marca Fatboy a câștigat o enormă popularitate, adresându-se nu numai adulților, ci și copiilor, ba chiar animalelor de companie cu patru picioare. Produsele lor pot fi utilizate nu numai în gospodării, ci și în birouri, școli, cafenele, biblioteci și, pe scurt, oriunde există o zonă de relaxare

Pernele pentru șezut sunt atât de populare încât s-a simțit nevoia extinderii variantelor de utilizare și în exterior. O noutate excepțională o constituie pernele de apă, un excelent și confortabil înlocuitor al saltelelor de aer. Pentru că: Acasă, afară, în apă -cu Fatboy pășești într-o nouă etapă!

Dar Fatboy nu înseamnă doar pernele pentru șezut. Acest brand oferă un portofoliu larg de produse iconice - de la lămpi sau hamace până la mobilier de grădină. Elementul surpriză este ceea ce face ca produsele Fatboy să fie complet unice. La prima vedere, arată simplu, ele ascund însă nu numai o adevărată frumusețe, ci mai ales elemente rafinate, datorită cărora veți spune: Și eu trebuie să am acest produs!  Marca Fatboy nu comercializează numai produse de design, ci de-a dreptul articole inteligente care vă vor cuceri prin ingeniozitatea lor. Lăsați-vă așadar sedus și dumneavoastră și nu veți regreta!

 

Toate produsele mărcii Fatboy le veți găsi aici.

fatboy0
fatboy1