Gingko

Gingko Electronics este compania, care a reușit să combine frumos designul cu tehnologia.

Compania, cunoscută și sub numele de Gingko Eco Electronics, a fost fondată în 2011 de către Paul Sun cu scopul de a proiecta, produce și comercializa produse de ultimă generație, ecologice, elegante, funcționale și de calitate înaltă. Acestea sunt concepute pentru uz casnic sau pot servi drept cadouri cu un design deosebit.

"Suntem fascinați de conceptul timpului și avem o pasiune pentru ceasuri. Credem că timpul poate fi inteligent, elegant, simplu, dar și funcțional. Acest lucru ne-a inspirat să proiectăm linia 2010 Click Clocks, pe care am lansat-o un an mai târziu și prin care am creat această companie.”

După un an de efort în echipă, popularitatea acestui sortiment ne-a demonstrat că designul acestuia este unul de succes, iar clienții au fost fascinați de aspectul și funcționalitatea simplă. La mijlocul anului 2012, compania Gingko și-a extins echipa de proiectare în Marea Britanie și, de asemenea, în China pentru a uni designul și producția.

Această companie tânără, dar prosperă, aduce o nouă abordare a designului care încorporează tehnologia modernă în obiectele de zi cu zi. Uneori viața poate fi complicată, iar tehnologiile prea deranjante și de aceea păstrând seriile de produse simple și „up-to-date” cu tehnologia, această marcă a ajuns populară în întreaga lume.

„Design pentru o viață mai bună." - Sperăm că povestea Gingko v-a inspirat să vă creați momente frumoase alături de produsele lor.

 

Toate produsele mărcii Gingko le găsiți AICI.

GK08W18 1GK12W8 4_1