Höfats

Dacă fiind copil ți s-a spus să nu te joci cu focul, atunci cu siguranță din cauza faptului că nu se știa de moderna și dinamica marcă germană Höfats și produsele sale unice. Acum însă datorită ei, focul va deveni nu numai un bun servitor, ci și un prieten fidel.

Höfats aduce pe piață șemineele exterioare multifuncționale și cu un design deosebit, pe care le puteți transforma cu ușurință în grătare încărcate de bunătăți sau, la unele modele, chiar și în scaune sau cutii pentru băuturi. Veți avea ocazia să vă bucurați de lumina liniștitoare a flăcărilor care se împletesc, dar și să vă lăsați sedus de o senzație de armonie desăvârșită.

Datorită produselor iconice, cum ar fi Beer Box, Gravity Candle sau grilajul încorporat pentru montare în con, veți deveni cea mai bună gazdă la orice petrecere în grădină. Produsele Höfats sunt adevărata esență a focului.

Șemineul și alte accesorii pentru grătar sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care beneficiază în mod garantat de o durată de viață lungă. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că în sezonul viitor va trebui să vă reînnoiți achiziția.

Însuși Hefaistos v-ar invidia produsele de la marca Höfats!

Toate produsele marca Höfats le veți găsi aici.

hofats1
hofats2