Nambé

Când am deschis pentru prima oară catalogul Nambé, mi-am zis „wow”! Frumos, dar scump: - / Mult timp ne-am gândit dacă să introducem sau nu acest brand american pe piețele din Cehia și Slovacia. Dar ne-a fost mult mai ușor să decidem, atunci când ne-au fost livrate primele piese. Produsele Nambé sunt uimitoare, sofisticate, prelucrate calitativ și până în prezent au impresionat pe toți cei care le-au văzut cu ochii lor și le-au putut „atinge”.

Frumusețea atemporală, integritatea artistică și calitatea fără compromisuri sunt evidente în toate produsele acestui brand, începând din anul 1951. De la ambalarea lor până la detaliile produselor în sine, Nambé reflectă precizie și perfecțiune adevărată (și credeți-ne, acestea nu sunt doar cuvinte goale).

Nambé este o companie de familie care colaborează cu cei mai cunoscuți designeri din lume pentru a dezvolta produse, care aduc în casele dvs. funcționalitate și în special stil. De la Muzeul Britanic din Londra până la Muzeul de Artă Modernă din New York - piesele de design Nambé sunt expuse în numeroase galerii renumite din întreaga lume.

Acum puteți găsi aceste capodopere și la noi. Nu ezitați și analizați toate produsele Nambé AICI.

nambenambe2