Peugeot

Peugeot este pasiunea vieții, simbolul gastronomiei franceze tradiționale de aproape două secole. Inițial, însă, fabrica Peugeot producea un sortiment complet diferit - fierăstraie de mână și râșnițe. Acest sortiment a durat până în anul 1840. Atunci companiei îi mai lipsea să facă doar un pas până la introducerea mașinii de tocat condimente. Astfel treizeci și doi de ani mai târziu aceasta a văzut lumina zilei. Și chiar dacă din 1890 Peugeot s-a dedicat în mod special automobilelor, compania nu a întrerupt niciodată producerea râșnițelor.

Singurul dezavantaj este că unele râșnițe sunt concepute pentru o grosime specifică a sării. Dacă alegeți un alt tip, nu va funcționa :-( De aceea, vă sfătuim să luați în considerare dacă doriți să cumpărați pe lângă râșniță și sare :-) În caz că nu sunteți siguri, dacă râșnița selectată are nevoie de un tip de sare specifică, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Respectarea tradiției

În Franța lucrurile moștenite de la strămoși sunt apreciate necondiționat. În atelierele Peugeot aceasta se reflectă prin păstrarea metodelor originale de asamblare manuală a fiecărei piese și drept rezultat controlul funcționalității produselor. De aceea, această companie oferă o garanție pe viață pentru mecanismul de măcinare. 

Rugozitate după bunul plac

Alegeți singuri cum doriți să măcinați condimentele sau sarea. În funcție de tipul mecanismului de măcinare, puteți schimba rugozitatea fie prin strângerea coroanei, fie prin utilizarea sistemului uSelect, care vă permite să alegeți una dintre cele șase etape prestabilite. Iar râșnițele nu sunt numai pentru piper și sare - Peugeot oferă mașini de tocat cu un mecanism special pentru diferite tipuri de mirodenii.

Design după gustul dvs.

Nu este vorba doar despre măcinarea condimentelor, ci și despre modul în care vă puteți decora bucătăria dvs. Colecția de râșnițe Peugeot conține o mulțime de designe și modele originale, alegeți-o pe cea care vă place și vi se potrivește cel mai bine. Vă plac cele din lemn, oțel sau cele placate cu argint, acrilate, sau lăcuite? Puteți alege din forme clasice sau moderne, cu mecanism manual sau electric, pe baterie sau cu sursă de alimentare reîncărcabilă, și așa mai departe. Râșnițele electrice pot fi utilizate cu o singură mână.

Peugeot este o simbioză perfectă a stilului și funcționalității. Indiferent dacă le cumpărați individual sau în seturi complete cu același design, acestea vor fi mereu un decor minunat pentru interiorul dvs.

Nu doar pentru măcinare, dar și pentru vin

Peugeot nu produce doar râșnițe. Brandul reflectă spiritul adevărat al tradițiilor din gastronomia și viticultura franceză. În Franța vinăriile reprezintă un adevărat magazin științific, iar servirea unui vin bun este un ritual deosebit. Doriți și dvs. să vă bucurați de această băutură la maxim? Alegeți carafa pentru decantare în funcție de tipul de lichior preferat. De asemenea, vă puteți alege recipiente pentru răcire și deschizătoare profesionale, care pot face față dopurilor din plută durabilă ale vinurilor de epocă, sau orice altceva din gama produselor Peugeot pentru vin.

De ce să alegeți Peugeot?

  • garanție pe viață pentru mecanismele de măcinare
  • posibilitatea de a regla rugozitatea condimentelor măcinate
  • râșnițe speciale pentru diferite condimente
  • posibilitatea de a alege râșnițe manuale sau electrice, cu baterie sau reîncărcabile
  • o gamă extrem de largă de materiale și design
  • sortiment de produse pentru vin de la cunoscătorii de vinuri

Toate produsele mărcii Peugeot le găsiți AICI.

peugeot2
peugeot