Pottery Pots

Dacă un bucătar profesionist are nevoie de cuțite, oale și alte ustensile de cea mai bună calitate, un grădinar pasionat are nevoie și de ghivece de flori de cea mai bună calitate. Și unde să priviți decât în ​​centrul tuturor cultivatorilor și florarilor - Olanda. Marca olandeză Pottery Pots și ghivecele sale de flori lucrate manual sunt cel mai bun lucru pe care îl poți cumpăra pentru plantele tale.

Brandul Pottery Pots a intrat pe piață în 2008 și astăzi este cunoscut în întreaga lume pentru ghivecele de flori realizate manual. Este specializat în fabricarea din materiale compozite - în special Fiberstone. Acestea au caracteristici excelente și sunt ușoare, făcându-le mai simplu de manevrat decât piesele clasice. 

Produsele Pottery Pots încântă nu numai grădinarii amatori, dar datorită calității excelente și designului lor modern, au devenit un brand popular și pentru profesioniști. De menționate sunt și jardinierele de mare volum, potrivite pentru parcuri, clădiri de birouri, centre comerciale și holuri mari de intrare. Majoritatea produselor Pottery Pots sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Mizați pe aspectul uluitor și calitatea de neegalat a produselor Pottery Pots!

 

Toate produsele Pottery Pots le găsiți AICI.

pp1

pp2