RIVSALT

RIVSALT reprezintă o experiență gastronomică și un mod nou de condimenta bucatele cu sare și piper. Sarea de rocă naturală sau conurile de ardei javanez sunt servite elegant pe un suport din lemn de stejar cu o răzătoare din oțel inoxidabil. RIVSALT este un mod original de a servi sarea și va deveni cu siguranță unul dintre primele subiecte de discuție la masă. De asemenea, poate servi ca un cadou minunat!

RIVSALT KITCHEN este un instrument excelent pentru prepararea bucatelor și dacă vă place să gătiți bucate la grătar, atunci cu siguranță veți aprecia plăcile pentru grătar BBQ (sunt potrivite pentru grătarele la gaz sau cele cu cărbune, dar pot fi folosite și în cuptor).

Dacă vă plac aromele neobișnuite, atunci veți aprecia răculețul, care este perfect pentru a condimenta deserte, dar poate fi utilizat și la gătit, coacere sau pentru aromatizarea băuturilor.

Acestea nu sunt toate produsele mărcii RIVSALT. Tulpinile de flori uscate din Munții Atlas din Maroc, care servesc ca scobitori, vor conferi originalitate mesei dvs. Trebuie doar să le rupeți și să le folosiți ca scobitori. De asemenea, suportul din lemn de stejar arată foarte elegant și va impresiona orice iubitor de design.

Toate produsele mărcii RIVSALT le găsiți AICI.


a
b