Smeg

O plecăciune în fața mărcii Smeg! Compania de familie Smalterie Metallurgische Emiliano Guastalla a fost fondată în nordul Italiei, în regiunea Reggio Emilia, care este cunoscută și sub numele de Cămara Italiei, întrucât aici își au originea faimosul cașcaval Parmezan și, la fel de cunoscuta, șuncă de Parma. Recunoașteți că, într-un astfel de mediu, ideea întemeierii unei firme axată pe gastronomie era de la sine înțeleasă?

Din orașul Guastalla, reputația companiei s-a răspândit curând în întreaga lume, aceasta având în prezent 15 filiale pe mai multe continente și o reprezentare extinsă în multe țări. De mai bine de 60 de ani, Smeg oferă aparate electrocasnice de calitate, care excelează nu numai în latura lor tehnologică, ci și în designul lor unic. În 1997, Smeg a lansat frigiderul iconic în anii '50. Compania a continuat să lucreze cu forme rotunjite până în anul 2012, când a fuzionat cu studioul de deepdesign al duo-ului creativ Matteo Bazzicalup și Raffaell Mangiarotti. Rezultatul cooperării lor este o serie de alte produse tipice stilului retro. Demnă de menționat este și colecția dedicată companiei Smeg de către celebrul brand Dolce & Gabbana.

În prezent, conducerea firmei aparține celei de-a treia generații a familiei Bertazzoni, pe care revista Forbes a plasat-o printre primele 10 cele mai influente afaceri de familie din Italia. Marca Smeg este așadar lider de piață în domeniul inovațiilor pentru aparatele electrocasnice, care pot înfrumuseța acum și bucătăria dumneavoastră!

 

Toate produsele mărcii SMEG le puteți găsi aici.

smeg