Tunto

Parcă te uiți la aurora boreală. Un astfel de sentiment vă vor aduce produsele renumitului brand finlandez Tunto. Au apărut pentru prima dată pe piață în 2004 și de atunci au câștigat nenumărate premii celebre. Produsele lor sunt o combinație unică de lucrări manuale de calitate cu lemn și cele mai moderne tehnologii

Brandul Tunto a fost fondat de talentatul designer Mikko Kärkkäinen. Toate micile lor opere de artă sunt lucrate manual în orașul finlandez Järvenpää. Motto-ul Tunta este „cu dragoste pentru detalii și durabilitate.“ Toate lemnele provin doar din surse regenerabile certificate. Luminile sunt fabricate cu tehnologii LED și OLED de economisire a energiei. 

Produsele inovatoare se caracterizează prin comutatoare tactile discrete, datorită cărora, munca rezultată arată curată și funcțională. Portofoliul mărcii include în principal lămpi de masă și podea și lămpi de perete sau lustre. Decorează multe gospodării, dar și birouri, hoteluri, restaurante și alte locuri publice. Datorită procesării manuale, toate lămpile și luminile satisfac cerințele individuale ale fiecărui client

Numele Tunto în finlandeză înseamnă semnificație. Produsele lor ating de mai multe simțuri deodată. Vei fi captivat de lumina puternică, vei mirosi lemnul curat și îi vei atinge suprafața delicată. 

Și pentru dumneavoastră are sens să cumpărați produse de iluminat care au fost făcute în armonie cu natura și cu ajutorul celor mai bune tehnologii disponibile? Pentru noi cu siguranță are sens!

Toate produsele mărcii Tunto le găsiți AICI.

tunto1