UMAGE

"Dezvoltăm povestea designului scandinav mai mult decât oricând combinând estetica, simplitatea și funcționalitatea. De asemenea utilizăm metode de prelucrare minuțioasă respectând mediul înconjurător. Modelele noastre sunt inspirate din peisajele urbane diverse și natura frumoasă, care ne înconjoară casa din centrul orașului danez, Copenhaga."

Noua colecție de mobilier și accesorii este universală, flexibilă și multifuncțională. Scopul acesteia este de a conferi viață spațiilor mai mici, utilizând linii clare, elemente grafice proeminente și, de asemenea, acordând o atenție deosebită detaliilor. Sortimentul de mobilier Feelings, realizat în stil scandinav, continuă să utilizeze soluții de ambalare inteligente pentru a reduce impactul transportului asupra mediului înconjurător. Toate acestea fără a afecta designul și procesul de prelucrare a produselor.

După înființarea companiei UMAGE în anul 2008, aceasta se dezvoltă și se extinde încontinuu. Astăzi, produsele UMAGE sunt prezente în peste 2000 de magazine, din 40 de țări, în întreaga lume.

Toate produsele mărcii UMAGE le găsiți AICI.

umage0umage