UrbanWood

Marca Urbanwood ne-a impresionat prin faptul că lucrează cu lemnul și că este o companie cehă, iar produsele acesteia sunt de înaltă calitate.

La începutul înființării mărcii, fondatorii erau doi elevi ordinari de liceu, care erau entuziasmați de lemn. În timpul lor liber au descoperit materialul, au încercat ceea ce își puteau permite și au adunat experiențe de la tâmplarii familiei. Un eveniment revoluționar a fost victoria în etapa regională a competiției RozjezdyRoku din 2014. În același an și-au lansat e-shop-ul și astfel Urbanwood a început să aducă fericire primilor clienți. O altă etapă importantă a fost începutul cooperării cu brandul Kartoons. Împreună au lansat o serie largă de produse pe piața cehă, cum ar fi lămpile.

Cadoul ideal

Misiunea companiei UrbanWood este de a crea articole din lemn elegante, care să fie pe placul tuturor. Prin urmare, produsele reprezintă un cadou deosebit pentru oricine sau pot servi drept obiecte promoționale. Pentru a apropia produsele și mai mult de nevoile clienților, producătorii oferă posibilitatea gravurii cu laser, datorită căreia puteți adăuga inițiale, dedicații, logo-uri personalizate sau orice altceva. Pentru aceste servicii, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon AICI.

Casă, birou

În acest an UrbanWood își va lărgi producția cu accesorii pentru interior. Compania pregătește mai multe produse noi, care vor aduce viață locuinței dvs., vă vor face mediul de lucru mult mai plăcut sau vă vor facilita gătitul și servirea bucatelor.

Toate produsele mărcii UrbanWood le găsiți AICI.

uw2uw