Villeroy & Boch

1748 - anul în care s-a născut o vedetă printre produsele din porțelan - marca Villeroy & Boch. Francois Boch și cei trei fii ai săi au început să facă servicii de masă din porțelan în sătucul Audun-le-Tiche, din Lorena. Un alt moment important a fost anul 1836, când Francois Boch s-a unit cu Nicolas Villeroy, inițial un brand concurent. Împreună au creat o companie puternică, de renume.

Una dintre primele piețe, unde Boch a activat, este Luxemburgul. Nu este de mirare faptul că una dintre cele mai vechi și încă vândute colecții este Alt (Old) Luxembourg. Astăzi, compania oferă zeci de colecții diferite, fie în variantă albă, cum ar fi Artesano Original, sau cu motive tradiționale de sat, cum ar fi French Garden sau Mariefleur, sau colecții extrem de moderne, cum ar fi Manufacture, care atât la aspect cât și la atingere seamănă cu ardezia. De asemenea, produce seturi exclusive de ustensile pentru copii.

Brandul Villeroy & Boch oferă porțelan premium de înaltă calitate, bazat pe o tradiție veche de peste 270 de ani. Marca se mândrește cu o gamă largă de produse, care pot fi folosite pentru ocazii festive, dar și mese de zi cu zi. Villeroy & Boch este sinonimul porțelanului european de lux. La crearea colecțiilor au participat și personalități importante ale designului internațional - Matteo Thun, Kenzo, Isabelle de Borchgrave sau Maggy Champsaur.

Villeroy & Boch vine cu metode moderne de producție, dar în același timp optează pentru soluții ecologice și pentru durabilitate. Pe lângă serviciile de masă, produce și obiecte sanitare din ceramică. Un standard estetic înalt și o calitate inconfundabilă a materialelor - Villeroy & Boch va încânta chiar și cel mai capricios client.

Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

vb2