Woud

Woud este o companie daneză de design cu viziunea de a crea produse originale. Se bazează ferm pe tradițiile de design nordic, dar încearcă întotdeauna să adauge ceva în plus - indiferent dacă este vorba de formă, funcție sau material. Woud crede că designul atemporal poate exprima personalitatea, trezi sentimente, inspira oameni și crea case frumoase.

Fondată în 2014, compania Woud este condusă de o pasiune puternică pentru design curat și durabil. Mia și Torben Koed au creat piese de mobilă timp de 30 de ani, iar la un moment au hotărât că este timpul pentru o nouă provocare. Provocarea a fost de a construi un brand de succes de la zero. Un brand cu ambiții ridicate, de înaltă calitate și design caracterizat prin simplitate și perfecțiune. O idee de afacere care ține și azi.

După doar câțiva ani, Woud a devenit un brand recunoscut, care a luat lumea designului prin surprindere. Acesta oferă totul, de la mobilier și obiecte de iluminat la accesorii mai mici, care au fost selectate cu grijă pentru a completa perfect gama Woud. Woud lucrează cu designeri consacrați și designeri tineri „ai viitorului”. Toți designerii au un mod unic de a-și exprima stilul, dar un lucru îl au în comun - toți interpretează moștenirea scandinavă a designului într-un mod modern și inovator.

Toate produsele mărcii Woud le găsiți AICI.

woud1
woud2